WebNET

Pogosta vprašanja | Splošni pogoji

Domov > Gostovanje

Gostovanje spletne strani

ŽE OD 80€ na leto

Gostovanje spletne strani

Bliskovito hitro gostovanje na sodobni opremi

Gostovanje spletne strani je ključen korak pri vzpostavljanju učinkovite spletne prisotnosti. Ne le, da vpliva na hitrost nalaganja vaše spletne strani, temveč ima tudi pomemben vpliv na optimizacijo za iskalnike (SEO). 

Ob izbiri enega od naših paketov gostovanje ne prejmete le gostovanje spletne strani vendar tudi celoletno podporo pri vzdrževanju spletne strani. S tem se lahko skozi celo leto obrnete na nas ko bi želeli spreminjati/urejati vsebino na vaši spletni strani.

Izdelava spletne strani - glavna slika

Kako spletno gostovanje vpliva na vašo spletno stran

IZDELAVA SPLETNE STRANI

Ko se lotite izdelave spletne strani, je pomembno, da razmišljate o gostovanju že v začetni fazi. Izberite spletnega ponudnika, ki ponuja ustrezno zmogljivost, hitrost in tehnično podporo. Kvalitetno gostovanje bo omogočilo nemoteno delovanje vaše spletne strani, kar je ključnega pomena za uporabniško izkušnjo.

VPLIV HITROST NALAHANJA NA SEO

Hitrost nalaganja spletne strani je eden od pomembnih dejavnikov, ki vplivajo na uvrstitev v iskalnikih. Počasne spletne strani lahko negativno vplivajo na uporabniško izkušnjo, zato iskalniki dajejo prednost hitrejšim stranem. Kvalitetno gostovanje z visoko zmogljivostjo strežnikov je ključno za doseganje hitrejše spletne strani.

ZANESLJIVOST IN DOSEGLJIVOST

Izberite gostitelja, ki zagotavlja visoko stopnjo zanesljivosti in dosegljivosti. Nedosegljivost spletne strani lahko negativno vpliva na vašo spletno prisotnost in povzroči izgubo obiskovalcev. Zanesljiv gostitelj bo poskrbel za minimalno nedosegljivost in s tem pripomogel k boljši uvrstitvi v iskalnikih.

SSL CERTIFIKAT ZA VARNOST

Gostovanje, ki vključuje SSL certifikat, ne le zagotavlja varno povezavo med obiskovalcem in strežnikom, temveč ima tudi pozitiven vpliv na SEO. Iskalniki dajejo prednost varnim spletnim stranem, kar lahko izboljša vašo uvrstitev.

PRILAGAJANJE SEO OPTIMIZACIJE

Gostovanje lahko vpliva tudi na tehnične vidike SEO optimizacije. Poskrbite, da ima vaš gostitelj možnosti prilagajanja DNS nastavitev, strežniških parametrov in drugih tehničnih vidikov, ki jih morda zahteva vaša SEO strategija.

REDNO VZDRŽEVANJE IN POSODOBITVE

Izberite gostovanje, ki redno izvaja vzdrževalna dela in zagotavlja posodobljeno strojno opremo. To bo pripomoglo k stabilnemu delovanju vaše spletne strani in preprečilo morebitne težave, ki bi lahko vplivale na vašo SEO uvrstitev.

Gostovanje spletne strani je ključni element uspešne spletne prisotnosti. Z izbiro pravega gostitelja lahko optimizirate delovanje spletne strani, zagotovite hitro nalaganje in prispevate k boljši uvrstitvi na iskalnikih, kar je bistveno za privabljanje obiskovalcev in dosego poslovnih ciljev.

SEO optimizacija

V NEKAJ KORAKIH DO VIŠJE POZICIJE V GOOGLU!

V digitalni dobi, kjer je prisotnost na spletu ključna za uspeh podjetij in posameznikov, je optimizacija spletnih strani za iskalnike (SEO) postala nepogrešljiv element. SEO je niz strategij in tehnik, namenjenih izboljšanju vidljivosti spletnih strani na iskalnikih, kot so Google, Bing in Yahoo.

S pravilno izvedeno SEO optimizacijo lahko dosežete višje pozicije na rezultatih iskanja, kar pripomore k večji prepoznavnosti, obiskanosti in končno tudi uspehu vaše spletne prisotnosti.

Izdelava spletne strani

Še nikoli ni bilo tako enostavo!

Dobrodošli v svetu, kjer se vaša spletna prisotnost rodi! Smo strokovnjaki na področju izdelave spletnih strani, posvečeni temu, da vaša dejavnost zažari v digitalnem vesolju. S pomočjo našega postopka izdelave, SEO optimizacije in zanesljivega gostovanja, vam bomo pomagali, da izstopate med konkurenco in pritegnete pozornost pravih obiskovalcev.

Vaša spletna stran je vaša digitalna izkaznica in orodje za rast vašega posla. Z nami boste dosegli svoje cilje in izstopili na spletu. Skupaj bomo ustvarili digitalno doživetje, ki bo navdušilo vaše obiskovalce in povečalo vašo prisotnost na spletu. Vaša zgodba je vredna raziskovanja in skupaj jo bomo delili s svetom.

Izberite si svoj paket!

ZAČETNI

250
 • Preprosta predstavitev - ONEPAGE
 • Možnost samostojnega urejanja vsebine
 • 2x e-poštni račun
 • Osnovna SEO optimizacija
 • SSL certifikat + GRATIS DNSSEC podpis domene
 • Brezplačna vključitev v spletni imenik InfoSLOVENIJA
 • Gostovanje na ultra-hitrih Xeon Gold + NVME strežnikih

NAPREDNI

800
 • do 20 podstrani
 • Možnost samostojnega urejanja vsebine
 • 10x e-poštni račun
 • All-in SEO optimizacija
 • SSL certifikat + GRATIS DNSSEC podpis domene
 • Brezplačna vključitev v spletni imenik InfoSLOVENIJA
 • Gostovanje na ultra-hitrih Xeon Gold + NVME strežnikih

Vse cene so informativne narave in se lahko razlikujejo glede na vaše potrebe. Za več informacij glede izdelave spletne strani nas lahko kontaktirate na: info@web-net.si