WebNET

Pogosta vprašanja | Splošni pogoji

Domov > Spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Še nikoli ni bilo tako enostavo!

Dobrodošli v digitalnem svetu prodaje, kjer se vaša e-trgovina lahko uresniči. Smo specializirani za izdelavo spletnih trgovin, ki ne le zadovoljijo vaše potrebe, ampak tudi presegajo pričakovanja vaših strank. Naša izkušena ekipa vas bo popeljala skozi celoten proces, od koncepta do izvedbe, ter vam omogočila učinkovito vodenje spletne trgovine.

Vodenje spletne trgovine:

Vodenje spletne trgovine še ni bilo tako enostavno. Vodenje je možno preko uporabniškega vmesnika in sedaj tudi z uporabo mobilne aplikacije.

Po izdelavi spletne trgovine se naša sodelovanje ne konča. Nudimo vam strokovno podporo in vzdrževanje, da bo vaša e-trgovina delovala brezhibno. S posodobitvami, analizami in prilagajanjem bomo skupaj optimizirali vaše poslovanje in povečali prodajo.

S svojo lastno spletno trgovino boste dosegli širše občinstvo in večjo prodajo. Skupaj bomo izoblikovali digitalno izkušnjo, ki bo navdušila vaše stranke in vam omogočila uspeh v svetu e-trgovine. Vaša zgodba se začne tukaj, z nami.

Izdelava spletne strani - načrtovanje spletne strani

01. Načrtovanje

Vsak uspešen projekt se začne z dobro zamislijo. Prisluhnemo vašim ciljem, viziji in potrebam. Načrtujemo strukturo, funkcionalnosti in uporabniško izkušnjo, ki bo pritegnila obiskovalce.

Izdelava spletne strani - prilagoditev po željah stranke

02. Razvoj

Tehnična brezhibnost je ključna. Naša ekipa razvijalcev bo poskrbela, da se vaša spletna trgovina naloži hitro, deluje na vseh napravah in omogoča enostavno upravljanje vsebin.

Izdelava spletne strani - SEO optimzacija

03. SEO

Vaša spletna trgovina je brez pomena, če je ne najdejo iskalniki. Naši strokovnjaki za SEO bodo poskrbeli, da boste našli pravo občinstvo, saj se boste pojavili visoko v rezultatih iskanja.

Izdelava spletne strani - gostovanje spletne strani

04. GOSTOVANJE

Za brezhibno delovanje vaše spletne trgovine ponujamo zanesljivo gostovanje. Naši strežniki so varni in zagotavljajo hitro nalaganje, kar pripomore k boljši uporabniški izkušnji.

SEO optimizacija

V NEKAJ KORAKIH DO VIŠJE POZICIJE V GOOGLU!

V digitalni dobi, kjer je prisotnost na spletu ključna za uspeh podjetij in posameznikov, je optimizacija spletnih strani za iskalnike (SEO) postala nepogrešljiv element. SEO je niz strategij in tehnik, namenjenih izboljšanju vidljivosti spletnih strani na iskalnikih, kot so Google, Bing in Yahoo.

S pravilno izvedeno SEO optimizacijo lahko dosežete višje pozicije na rezultatih iskanja, kar pripomore k večji prepoznavnosti, obiskanosti in končno tudi uspehu vaše spletne prisotnosti.

Gostovanje spletne strani

Še nikoli ni bilo tako enostavo!

Dobrodošli v svetu, kjer se vaša spletna prisotnost rodi! Smo strokovnjaki na področju izdelave spletnih strani, posvečeni temu, da vaša dejavnost zažari v digitalnem vesolju. S pomočjo našega postopka izdelave, SEO optimizacije in zanesljivega gostovanja, vam bomo pomagali, da izstopate med konkurenco in pritegnete pozornost pravih obiskovalcev.

Vaša spletna stran je vaša digitalna izkaznica in orodje za rast vašega posla. Z nami boste dosegli svoje cilje in izstopili na spletu. Skupaj bomo ustvarili digitalno doživetje, ki bo navdušilo vaše obiskovalce in povečalo vašo prisotnost na spletu. Vaša zgodba je vredna raziskovanja in skupaj jo bomo delili s svetom.

Izberite si svoj paket!

OSNOVNI

800 ali80€/mesec
 • Postavitev spletne trgovine
 • WordPress - WooCommerce
 • do 100 izdelkov
 • SEO optimizacija
 • SSL certifikat + GRATIS DNSSEC podpis domene
 • Brezplačna vključitev v spletni imenik InfoSLOVENIJA
 • Gostovanje na ultra-hitrih Xeon Gold + NVME strežnikih

GIGA

1800 ali180€/mesec
 • Postavitev spletne trgovine
 • WooCommerce - Magento
 • 1000+ izdelkov
 • All-in SEO optimizacija
 • SSL certifikat + GRATIS DNSSEC podpis domene
 • Brezplačna vključitev v spletni imenik InfoSLOVENIJA
 • Gostovanje na ultra-hitrih Xeon Gold + NVME strežnikih

Vse cene so informativne narave in se lahko razlikujejo glede na vaše potrebe. Za več informacij glede izdelave spletne strani nas lahko kontaktirate na: info@web-net.si